INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

CHCETE ŽIŤ EKOLOGICKY A ZÁROVEŇ ŠETRIŤ SVOJ ČAS? PREJDITE NA E-FAKTÚRY OD RADIOLANU!

CHCETE ŽIŤ EKOLOGICKY A ZÁROVEŇ ŠETRIŤ SVOJ ČAS? PREJDITE NA E-FAKTÚRY OD RADIOLANU!

 

Každý z nás sa svojim spôsobom zaujíma o dejiny. Mnohí z nás by sa radi vrátili v čase a pozreli si, ako žili, napríklad, naši predkovia. Existujú ale určité prežitky čias minulých, ktoré sú už v dnešnej digitálnej dobe zbytočné. Jedným z takýchto prežitkov je aj papierová forma faktúr za služby, ktorá vám naša spoločnosť ponúka. Prinášame vám niekoľko dôvodov, prečo sú pre vás elektronické faktúry tým správnym riešením.

 

1.      Rýchle doručenie faktúr a ich archivácia

 

Každá faktúra od RadioLANu vám príde rýchlosťou svetla priamo na váš e-mail. Taktiež ich nájdete aj vo vašej privátnej zóne Môj RadioLAN. Už nikdy nemusíte čakať na to, kým vám poštár doručí ich papierovú formu. Uchovávate z akýchkoľvek dôvodov staršie faktúry v domácnosti a zbytočne vám zaberajú miesto? Vo vašej privátnej zóne Môj RadioLAN nájdete kompletný archív vašich predchádzajúcich faktúr a tým ušetríte priestor aj čas pri zbytočnom prehrabávaní sa papiermi. 

 

2.      Zaplaťte faktúru kdekoľvek, rýchlo a jednoducho

Nezáleží na tom, či ste na dovolenke, služobnej ceste alebo len u rodiny na druhej strane Slovenska. E – faktúry budete mať vždy po ruke v notebooku, tablete, či mobilnom telefóne a uhradiť ju môžete kartou prostredníctvom bankového prevodu, či platobnej brány. Teraz vás už s e-faktúrami nebude nič obmedzovať.

 

3.      Ušetríte stromy a tým znížite vašu uhlíkovú stopu

My v RadioLANe sa snažíme byť šetrný voči životnému prostrediu a myšlienka ekológie nám je blízka. Okrem toho, že si zriadením e-faktúr ušetríte množstvo času, naša planéta a stromy sa vám poďakujú. Nemíňajme zbytočne naše drahocenné prírodné zdroje a pomôžme našej zemi najviac, ako dokážeme.

 

4.      Zmena v doručovaní faktúr

            Naša spoločnosť RadioLAN, spol. s r.o bude od 20.10.2021 uprednostňovať zasielanie faktúr v elektronickej forme. V prípade, že si aj naďalej prajete dostávať faktúry aj v papierovej forme, kontaktujte nás na adrese efaktury@radiolan.sk, alebo telefonicky na čísle: 02/3300 4000. Nie ste si istý správnosťou e-mailovej adresy, ktorú ste zadali? Kontaktujte nás a my vám ju pomôžeme skontrolovať, či zadať novú, na ktorú vám budú faktúry naďalej doručované. V prípade, že chcete zistiť viac informácií, neváhajte nás kontaktovať na čísle: 02/3300 4000, kde vám ochotne pomôžeme.