INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

Túto stránku upravujeme

Z dôvodu zlúčenia spoločností RadioLAN a Slovanet od 1.4.2023 túto stránku práve upravujeme a momentálne preto nemusí obsahovať aktuálne informácie. Navštívte nás, prosím, o niekoľko dní alebo zatiaľ prejdite na stránku Slovanet. Ďakujeme.


RadioLAN je od roku 2004 alternatívnym poskytovateľom telekomunikačných služieb pre domácnosti a pre firmy a podľa štatistík Regulačného úradu je aj najväčším poskytovateľom prístupu k internetu prostredníctvom fixnej rádiovej siete. V roku 2022 spoločnosť RadioLAN a spoločnosť Slovanet uzavreli zmluvu, na základe ktorej sa Slovanet stáva investičným a strategickým partnerom spoločnosti RadioLAN s cieľom spolupráce na partnerskej báze vo viacerých prevádzkových oblastiach a zvyšovania svojej konkurencieschopnosti na trhu.

Ponúkame komplexné telekomunikačné služby na doma (internet, televízia, telefonovanie), dátové a hlasové služby, správu sietí, návrhy a realizácie štruktúrovanej kabeláže s možnosťou prenájmu a systémovej integrácie. Všetky naše služby poskytujeme cez vlastnú sieť, ktorú neustále rozširujeme a skvalitňujeme. Široké portfólio našich služieb nám umožňuje pružne reagovať a prispôsobiť sa požiadavkám našich zákazníkov, ktorých je momentálne viac ako 30 000. Našou veľkou prednosťou je individuálny prístup, dlhoročné skúsenosti, kvalitná technická podpora a najmä náš tím profesionálov nadšených pre telekomunikačné služby, technológie a každodenné výzvy.