INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

Pozrite si novú „korona TV“ a zostaňte informovaní

Aby sme pomohli zmierniť negatívne dopady koronakrízy, zaradili sme do našej televíznej ponuky nový program s príznačným názvom Corona Virus Info TV, ktorý mapuje aktuálnu situáciu ohľadne šírenia ochorenia COVID – 19 na Slovensku a vo svete. Ide o spravodajsko-edukatívny program vysielaný v angličtine so slovenskými titulkami.

 

Nová Corona Virus Info TV v našej ponuke. Zdroj: ANTIK Telecom


Corona Virus Info TV vysiela nepretržite 24 hodín denne a poskytuje permanentne aktualizované informácie, dáta o vývoji ochorenia, ale aj informácie o prijatých opatreniach na zmiernenie šírenia nákazy ako aj rady pre občanov zamerané na dôkladné dodržiavanie hygieny. O tvorbu obsahu sa stará aj Tlačová agentúra Slovenskej republiky. Program nájdete v ponuke oboch televíznych balíkov Basic a Plus na konci nášho televízneho zoznamu.

 

Túto stanicu prevádzkuje slovenský telekomunikačný operátor ANTIK Telecom a práva na šírenie tohto programu poskytuje bezplatne, a to všetkým operátom, ktorý oň prejavia záujem. Veríme, že aj takto prispejeme k tomu, že boj s neviditeľným nepriateľom napokon spoločnými silami zvládneme.

 

Nikola Humajová

Marketing assistant