INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

Rozširujeme našu sieť optického internetu a zvyšujeme jeho rýchlosť

          

Aj keď sme primárne zameraný na bezdrôtový spôsob poskytovania internetu, uvedomujeme si, že po kábli to pôjde vždy lepšie. Aj preto sa naše pôsobenie snažíme rozšíriť aj na úroveň optickej siete.

 

V poskytovaní optiky nie sme nováčikom

Optický internet sme začali poskytovať už pred niekoľkými rokmi v okrese Myjava. Od tohto momentu sme neustále expandovali a dnes už poskytujeme optiku na desiatkach adresách po západnom Slovensku, pričom neustále rastieme.

Našu optickú sieť neustále rozširujeme

Aj keď momentálne neposkytujeme optické pripojenie vo všetkých lokalitách, snažíme sa o to, aby sme postupne pokrývali optikou rôzne ďalšie miesta západného Slovenska. O nových lokalitách pripojenia vás budeme informovať na našom webe a sociálnych sieťach. Aktuálny zoznam pripojených adries si môžete pozrieť tu: (link).

Naše optické programy dostávajú nové rýchlosti

Uvedomujeme si, že rýchlosť pri optike je základným predpokladom pre jej výber. Aj preto sme sa rozhodli, že doterajšie programy Optik nahradíme novými s rýchlosťami od 100 až do 1000 Mbps. Áno, čítate správne, s maximálnou rýchlosťou 1Gb/s vás už v surfovaní a sťahovaní neobmedzí nič. S cenami od 9,90 si budete môcť užívať všetky výhody optiky za férovú cenu.

 

Svoj program si vyberie každý

            Ste náročný užívateľ? Ponúkame vám až 10 programových rýchlostí optického internetu a aj preto pre vás nebude problém vybrať si ten pravý pre vás.  Z našej širokej ponuky si vyberie takmer naozaj každý. Kompletnú ponuku optických programov nájdete tu: (LINK)